lørdag 14. mai 2011

Klar for 17 mai, bryllup og ferie..

I dag har jeg vært hos hudpleieren og unt meg manikyr og pedikyr.
Syntes det er så fint med velstelte negler. Nå spesielt på sommeren syntes jeg  det er så fint med stelte føtter også.
Tær er jo ikke så fint i seg selv, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det.

Til tirsdag er det jo 17. mai, Lørdag bryllup og neste mandag drar vi avgårde en uke til Bulgaria, så da passet det godt med tidspunktet å stelle neglene i dag:)

Vi var også en tur til Metro lekeland i dag med ungene.Da vi kom hjem løp jeg rett inn i sengen og sov flere timer.Var så utslitt, det gjorde underverker for kropp og sjel med noen timers søvn.

Nå har meg og Chris akkurat satt oss ned, vi har nemlig vasket hele huset....
Det som mangler nå er brunfargen..men den får jeg i syden om en uke til:)

Er dere nøye med å stelle neglene?

Ha en fin kveld.

Klem Nina


10 kommentarer:

 1. God tur til Syden i neste uke..
  Pene negler er lekkert - det nærmeste jeg har komme er å sette på løsnegler. Skulle egentlig ha neglebehandling når æ gifta meg, men da va det sjølsagt fullt.
  Ha ei flott uke!!!
  Mari Johanne

  SvarSlett
 2. Vet du Nina. Jeg tok pedikyr for førse gang i mitt liv når jeg var i Marakko i febr.ynes det var fint, men jeg gjør det samme hjemme. Har ordnet neglene på hendene mange ganger, men jeg foretrekker å stelle dem selv. Jeg synes de holder seg sterkere da. Vet ikke hvorfor , men jeg føler de blir veldig svake etter jeg har vært til behandling selv om det er veldig pent. :))

  SvarSlett
 3. Heisan, så flott det ble, ja nå er du styles for fest:-) Selv er jeg utdannet negldesigner, ble det for ca 13 år siden, når det kom her til Norge, jobber ikke med dette nå, men er jo helt topp og kan fikse mine egne, så det er jeg veldig glad for. Ser du bor i Kr,sand, selv bor jeg i Søgne. Koselig og komme over bloggen din.
  Ha en strålende helg.

  Klemmer fra Ine

  SvarSlett
 4. Åh så deilig å få stelt neglene og tærne:) Nei, jeg klipper alt kort. Føler det passer best når man er sykepleier:)
  Good tur til syden...heeeldig:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hadde vært gøy å få stellt neglene, hva koster noe slikt? God tur til bulgaria i neste uke!!! min søster med familie reiser også til bulgaria i neste uke.

  SvarSlett
 6. Så deilig å få stelt negler og tær nå når sommeren står for døren. Fransk manikyr er så lekkert og det er jo ikke noe å si på brunfargen din :-) Høres utrolig deilig ut med en tur til Bulgaria, nå ble jeg skikkelig misunnelig. Jeg har aldri vært der, men har hørt mange si at det er kjempefint der.

  Kos dere på 17. mai, i bryllup og på ferieturen!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 7. Høyrdes deilig ut med syden ferie! det fortjener du..
  Eg er altfor dårlig til å stella deglane mine, når eg har to små guttar og ein hage som fingrane er for dårlige til å halde seg unna.. men lekre neglar blei det;)

  SvarSlett
 8. Så deilig og få stelt neglene;)
  Det ble jo kjempefint!
  Jeg har aldri vært og fått det gjort, men jeg gjør det ofte hjemme... Fotbad, gode kremer og fine lakker gjør underverker;))

  Nå er du klar for mai's festivas ja ♥

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 9. Så deilig å få fikset neglene:) Jeg steller de mest hjemme jeg da,men er i salong å fikser de en sjelden gang:) Kjempe lekre ble neglene dine:)
  Så kos med sydentur:)
  Ha en herlig søndag:)
  Klem

  SvarSlett
 10. Kjempe flotte ble de =D Er deilig og unne seg slikt, det fortjener mann.
  Er generelt glad i dulle med meg selv også. Og steller gjerne neglene selv, men nå helt på slutten av svangerskapet så har negelene blitt så flisete og fæle. Kanskje noe svangerskaps hormon greier.. Håper ivertfall det bedrer seg, for nå er det ikke mye å gjøre med dem, så kanskje best å la de være..

  Ha en kjempe flott søndag.

  SvarSlett

Tuuusen takk for kommentar,setter stor pris på dine ord!

Tuuusen takk for kommentar,setter stor pris på dine ord!